Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási módok:

- GLS futárszolgálattal

Szállítási díj:

0 - 20 890 Ft közötti rendelés esetén 890 Ft.

10 891 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

Az átvételkor a rendelés összegét Önnek a futár felé kell kifizetnie készpénzben vagy bankkártyával.

A megrendelésről kiállított számlát elektronikusan e-mail címére küldjük meg önnek.

Szállítási határidő:

A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi hétköznapokon 8:00 - 16:00 óráig.

A rendelés leadását követő munkanapon tudjuk Önnek a csomagot elindítani, amit az azt követő munkanapon szállít ki a futár. A csomag a rendelést követő 3. napon de legkésőbb az 5. napon kerül az Ön által megadott címre.

A futárnak átadjuk az Ön telefonszámát, hogy ha esetleg nem találja a címet, nem talál otthon átvevőt, akkor tudjon Önnel egy másik időpontot egyeztetni. Kérés estén természetesen a telefonszáma nem kerül átadásra.

Visszaszállítás feltételei

Önnek lehetősége a terméket visszaküldeni, amennyiben nem találja megfelelőnek.

A törvényben meghatározott elállási jog szerint 14 napon belül küldheti vissza indoklás nélkül az Önnek nem megfelelő terméket. Ebben az esetben a termék visszaérkezését követően utaljunk Önnek vissza a megrendeléskor kifizetett teljes összeget, a kiszállítás díjával együtt. A visszaszállítást Önnek kell leszerveznie, a szállítás díját Önnek kell fizetnie a visszszállítást végző cég felé.

Sérült, bontott, vagy ha a csomagolás bármilyen egyéb módon -pl. matrica van rá ragasztva- nem áll módunkban vissza venni, kivételt képez ez alól ha a terméken minőségi kifogás észlelhető -pl. gyártási hiba következménye képp-, az ilyen eseteket mindig alaposan egyedileg felűl vizsgáljuk.