Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

GYIK

Magyar termék a ByOrigin?

Igen, a ByOrigin magyar termék, amely magyar gyógyszerészek ötlete alapján készül, azonban az alapanyagok gondos összeválogatása során, mindig a legkiválóbb minőség beszerzésére törekszünk, így az mindazon által, hogy a hazai friss gyógynövényeket alkalmazzuk, ugyanúgy megtalálhatóak készítményeinkben a Kínai, Francia, vagy akár az izlandi és még sorolhatnánk.

Hallottam egy nagyszerű gyógynövény készítményről, de sehol sem találtam, tudtok segíteni a beszerzésében?

Sajnos a webshopunkban nincs fent az összes kíválló készítmény receptünk, ám termék palettánk folyamatosan bővül. Ha valamit nem találnál, mindenképpen írj nekünk az info@byorigin.eu e-mail címre, hogy előre vegyük a sorba, vagy akár egyedileg elkészítsük, engedélyeztessük és gyártásba vigyük .

Állatorvosi rendelőm van lehetséges-e kedvezményesen vásárolni?

Mivel elkötelezett hívei vagyunk, a kis kedvencek védelméért, így mindent megteszünk, hogy segítsük az állatok és készítményeink iránt elkötelezett orvosokat. Mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot az info@byorigin.eu e-mail címen vagy a +36 30 930 3707-es telefon számon.

Miért nem lehet személyesen átvenni a termékeket?

A laboratóriumunkban Újpesten, ahol előállítjuk a termékeket, nem alkalmas külsős látogatók fogadására, mivel az zavarná a nagyfokú precizitást és higiéniailag is sebezhetőbbé válna. Napközbeni kísérletezéseink és alkotásaink után pedig nem volna a ByOrigin-hez méltó egy éjszaki nyitva tartás fáradtan, így inkább a pihenünk, kikapcsolódunk, hogy a megszokott és elvárt minőséget nyújthassuk nektek. Tervbe van egy mintabolt megnyitása is, azonban jelenleg a még hatékonyabb készítmények megalkotása prioritást élveznek. Ugyanakkor mindenképp jelezni fogjuk nektek itt és a facebook-on is amint bármi konkrétabbat tudunk mondani ezügyben. Addig is köszönjük a türelmetek és megértéseteket és persze az internetes vásárlásaitokat. 🙂