Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fejlesztési információk

pályázat logó

Sajtóközlemény

Byorigin Pharma Kft hagyományokat és innovációkat ötvöző kapacitás bővítő beruházása

2023/05/12

 

A Byorigin Pharma Kft (2672 Hugyag, Kossuth Lajos utca 33 sz.) a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében meghirdetett Magyar Falu Vállalkozás-újraindítás Program keretében orvosi eszköz gyártása tevékenységének végzéséhez kapcsolódó eszközbeszerzést valósított meg, 10 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

 

A vállalkozás 2018. óta Byorigin Pharma Kft néven működik. Az alapító tagok gyógyszerészek, akik hivatásuknak tekintik, hogy népi hagyományokon alapuló, természetes alapanyagokból (gyógynövényekből) készült táplálék kiegészítőket gyártsanak, mely alkalmas lehet a gyógyszeres kezelés kiváltására.

 

A  projekt során 1 db SMP típusú mézpasztillázó gép beszerzése és beüzemelése történt. A berendezés beszerzése révén lehetővé vált a saját fejlesztésű mézpasztilla hatékonyabb, higiénikusabb és nagyobb termelékenységgel történő előállítása, mely jelentős mértékben növeli a vállalkozás jövedelmezőségét. A berendezés kapacitásának teljes körű kihasználását szolgálja, hogy más méztermék előállító és forgalmazó vállalkozás részére is végezhet bérgyártást.

 

A projekt megvalósításhoz kapcsolódó közvetett költségek a műszaki-technológiai előkészítést, projektmenedzsment feladatok ellátásának ráfordításait tartalmazzák.

 

A fejlesztés megvalósulásának helyszíne a vállalkozás székhelye, mely 2672 Hugyag, Kossuth Lajos utca 33 sz. alatt található. A projekt befejezése: 2023.05.03.

 

A projektről bővebb információt a www.byorigin.eu oldalon olvashatnak.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04008

 

További információ kérhető:

 

E-mail: info@byorigin.eu

pályázat logó1 pályázat logó2